WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
contact@werkinc.nl
MIJN WERKINC

SOMS MOET JE JE LEVEN ONDERSTEBOVEN HOUDEN,
OM TE KIJKEN OF ER NOG MEER IN ZIT

- LOESJE -

Naast onze arbeidsbemiddelingsactiviteiten is WERKINC een gespecialiseerd bureau voor advies en ondersteuning op het gebied van HRM, Recruitment of Inclusieve Arbeid.

Door onze ruime ervaring binnen zowel bedrijfsleven als de overheid, kan WERKINC bovendien werkzaamheden die hiermee samenhangen voor u uitvoeren. Of dat nu gaat om het meeschrijven bij aanbestedingen, de ontwikkeling van passend beleid of het trainen en voorlichten van uw medewerkers

Wanneer u een praktische aanpak wenst met objectieve adviezen en heldere communicatie, dan bent u bij WERKINC aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk, want uw wens staat bij ons centraal.

 

Gespecialiseerd in Social Return on Investment

Als u vragen heeft over de inclusieve arbeidsmarkt, Social Return on Investment of Participatie kan WERKINC u helpen!

Door arbeidsbemiddeling en werkgeversbenadering te combineren met meer dan 10 jaar ervaring binnen Social Return on Investment (SROI), kunnen wij onze opdrachtgevers gericht adviseren over de meest efficiënte wijze waarop men invulling kan geven aan deze inkoopverplichting. Daarbij maakt WERKINC naast de traditionele invulling steeds vaker gebruik van diverse samenwerkingsmogelijkheden om SROI als innovator in te zetten. Zeker in een aantrekkende arbeidsmarkt vormen innovatie en creativiteit een steeds belangrijker component binnen SROI.

De kennis van Social Return On Investment strekt zich uit van beleidsontwikkeling en het formuleren van offerteteksten, tot arbeidsbemiddeling en organisatie van innovatieprojecten gericht op de ontwikkeling van social enterprises.

Daarbij heeft WERKINC:

-              Een duidelijke visie op SROI en de participatiewet;
-              Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke vraag;
-              Begeleiding en ondersteuning bij het oplossen van arbeidsmarktvragen;
-              Dit alles in combinatie met jarenlange ervaring binnen het vakgebied.

 Contactformulier

HR Advies uitbesteden:

U kunt er voor kiezen om uw personeelszaken, van HR advies tot recruitment inclusief contractonderhandelingen, aan WERKINC uit te besteden. Daardoor houdt u tijd over voor uw eigen werkzaamheden en kunt u erop vertrouwen dat invulling wordt gegeven aan HRM conform uw wensen. Wij leveren u een HR-functionaris op afroep, bewaken alle activiteiten en zorgen voor tijdige opvolging van afspraken. Want voor goed werkgeverschap hoeft u zelf geen HR-deskundige te zijn!

WERKINC gaat de uitdaging graag met u aan om te bewijzen waar wij het onderscheid binnen uw organisatie kunnen maken!