WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
contact@werkinc.nl
MIJN WERKINC

 Niet wat je bent is wat je beperkt,
maar wat je denkt dat je niet bent

- Dennis Waitley - 

Wanneer je op zoek bent naar werk of een andere baan, ben je bij WERKINC aan het juiste adres. We hebben regelmatig interessante vacatures open staan en hebben contact met diverse werkgevers in mn Overijssel, Flevoland en Friesland. We bemiddelen personeel in alle sectoren, maar onze kracht ligt bij aanbodsgericht werken, dat wil zeggen dat jouw CV voor ons uitgangspunt is voor het vinden van een passende baan!

Ons inschrijfsysteem is volledig geautomatiseerd waardoor er ruimte is voor persoonlijk contact. Wij werken daarbij vanuit een aantal vaste basisprincipes:

1.   Kandidaten krijgen van ons altijd een reactie! Jij stopt tijd in een inschrijving, dan mag je van ons verwachten dat wij je daarover een terugkoppeling geven.

2.   WERKINC is eerlijk. We kennen veel bedrijven, maar doen niet met iedereen zaken, we kunnen daarom ook niet alle kandidaten bemiddelen. Kunnen we niets voor je betekenen dan geven wij aan waarom dat is.

3.   Zien we voldoende aanknopingspunten voor een kennismaking bij een werkgever of specifieke vacature dan volgt eerst telefonisch een korte kennismaking

4.   Aansluitend kun je nog uitgenodigd worden voor een intakegesprek bij WERKINC en later wellicht bij de betrokken werkgever.

 

                                                                            Inschrijven                                                                            

 

 

Ben je actief op zoek naar werk of toe aan een nieuwe uitdaging? Inschrijven bij WERKINC gaat eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag.
Na controle van eventuele referenties, nemen we je gegevens op in ons bestand en maken we een afspraak voor een kennismaking bij ons op kantoor in Steenwijk of elders op locatie. Ondertussen gaan we op zoek naar interessante vacatures.
Doordat WERKINC haar administratie grotendeels geautomatiseerd heeft, kun je bij ons ook heel goed terecht voor "stapelbanen" *. Hierdoor krijg je sneller een volledig salaris met maximaal fiscaal voordeel.

Wil je meer weten? Maak een afspraak dan vertellen we er graag meer over! Of klik op de button om je direct bij ons in te schrijven!

*stapelbanen zijn verschillende parttimebanen die je combineert tot een fulltime werkweek.

                                                                              Vacatures                                                                             
Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, kun je altijd kijken welke vacatures wij online hebben staan.

We krijgen regelmatig vacatures binnen van werkgevers voor specifieke functies en een aantal daarvan zijn op onze site te vinden. Daarnaast zijn er vacatures waarvan wij weten dat werkgevers altijd op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Concreet betekent dit dat wij je dan vrijblijvend voorstellen bij de werkgever waarvan wij denken dat die het beste bij jou past! In de vacature staat altijd duidelijk vermeld wat voor type vacature het is.

Overigens staan niet alle vacatures online. Dus als je niets passends ziet, kun je altijd contact met ons opnemen om te informeren naar je mogelijkheden of je schrijft je meteen in.