WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
contact@werkinc.nl
MIJN WERKINC

NIEUWSBERICHTEN

De afgelopen jaren is een mooi traject gericht op participatie ontwikkeld in Dalfsen "Thuis in Dalfsen". 

WERKINC is trots dat ze hier momenteel een bijdrage aan mag leveren door de verschillende participatie-activiteiten voor vergunninghouders te coordineren en aan elkaar te koppelen! Zoals de Stentor kopt: 

"Heel verrassend heeft de gemeente Dalfsen vorige maand de Vluchtelingenwerk Award in de wacht gesleept. Wat is het geheim van het kleine Dalfsen?" 

Dat geheim is niet zo spannend: persoonlijke aandacht, oprechte interesse (ook in de andere inwoners van de gemeente) en samenwerking van alle belanghebbenden vanuit vertrouwen waarbij aan hetzelfde doel wordt gewerkt: integratie van de nieuwe inwoners in alle facetten. 

Lees en kijk het volledige artikel via de link.

 

 

Uitbreiding werkgebied
Wegens uitbreiding van haar werkzaamheden en dienstenpakket, is WERKINC tegenwoordig actief in een gebied dat 4 provincies beslaat! Naast de Kop van Overijssel zijn wij inmiddels actief in Friesland en een deel van Drenthe en Flevoland!

Om potentiele kandidaten zo goed mogelijk te bereiken, werken wij niet uitsluitend vanuit ons kantoor in Steenwijk, maar gaan wij ook regelmatig op pad voor intakegesprekken op locatie. Want ondanks de digitalisering van onze bedrijfsprocessen, weten wij dat bij een succesvolle match het persoonlijk gesprek nog altijd het verschil maakt!

Ben je geinteresseerd in onze werkwijze of wil je je meteen inschrijven? Je kunt altijd contact met ons opnemen via contact@werkinc.nl, 0521-345242 of je gaat naar onze inschrijfpagina.

                                              Inschrijven                                           

Bedrijfspresentatie WERKINC 2017
Met trots introduceren wij onze bedrijfspresentatie die mede dankzij onze eigen medewerkers tot stand is gekomen! Vanzelfsprekend zoals u van ons bent gewend: praktisch en no nonsense.

CV Cafe Steenwijkerland
WERKINC biedt samen met ZP en Co vanaf april iedere laatste maandagavond van de maand het CV Café aan voor iedereen die behoefte heeft aan een frisse kijk op zijn/haar CV.

Doelstelling is om mensen die solliciteren te ondersteunen bij het opzetten van een goed CV. Het gaat niet om een uitgebreide training of workshop, maar vrijblijvend en kosteloos advies om je CV te optimaliseren. Ervaring heeft ons de afgelopen maanden namelijk geleerd dat veel mensen eigenlijk niet zo'n sterk CV hebben als ze zouden willen.
Daarbij maakt het overigens niet uit wat de achtergrond van de kandidaat is. Iedereen vindt een CV maken lastig. Op een bepaald moment lees je over je eigen fouten heen en zie je het niet meer. Afgezien van layout en opbouw, kom je schrijf- en/of stijlfouten bij iedereen tegen.

Informatie CV Cafe Steenwijkerland
lokatie: De heren van de Rechter in Steenwijk
datum: iedere laatste maandag van de maand
tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur


Meer informatie over de exacte data en tijden vindt u op onze facebookpagina of in het artikel dat op 21 april in de Steenwijker Courant stond: CV Cafe in de Rechter.