WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan

- Omdenken -

 

Verandermanagement

Advies en begeleiding van gemeenten en organisaties
Wij adviseren en begeleiden gemeenten en organisaties die een andere mindset willen, bijvoorbeeld vanwege een reorganisatie of door flinke groei. Ook wanneer dat betekent dat je ervoor kiest medewerkers aan te nemen, die niet volledig op een functie passen, kun je WERKINC inschakelen om dit te begeleiden. WERKINC heeft 20 jaar ervaring en die zetten we graag in om jou verder te helpen. WERKINC daar werkt iedereen mee!


Diverse vormen van begeleiding en loopbaanadvies bij reorganisatie
Op het gebied van verandering kun je denken aan advies op de werkvloer, verandercoaching of bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding. Na een reorganisatie is het voor medewerkers soms lastig om te bepalen wat er van hen wordt verwacht. Door begeleiding en training op de werkvloer kan WERKINC duidelijkheid bieden en richting geven aan de afdeling en medewerkers.

 

Verandercoaching om de groei bij te benen
Verandercoaching zet WERKINC bijvoorbeeld ook in wanneer een bedrijf hard is gegroeid. Er wordt meer structuur gewenst, verantwoordelijkheden verschuiven en dat vraagt een andere mindset. WERKINC helpt dit proces te begeleiden, zodat er plezier blijft in het werken en het bedrijf de groei kan bijbenen.

Veranderen, samen met WERKINC 

- Groei van de organisatie

- Mogelijkheid tot begeleiding van je personeel bij organisatiegroei of -krimp

- Training van teams en individuele medewerkers

Neem contact met mij op

Verandering op de werkvloer

Begeleiding met training en coaching
Wij ondersteunen medewerkers en nieuwe personeel door middel van bijvoorbeeld sollicitatietrainingen, CV-cursussen en bewustwordingstrainingen. Activiteiten waarmee medewerkers richting krijgen binnen hun organisatie. Wij kunnen verandercoaching bieden via individuele maatwerktrajecten of als teambegeleiding, waarmee we de processen in goede banen leiden om te kunnen blijven groeien. 

Coaching op de werkvloer en loopbaanadvies
In tegengestelde situaties, zoals bij reorganisaties, bieden wij begeleiding op de werkvloer, zodat het achtergebleven personeel duidelijk krijgt wat er wordt verwacht en daarmee het plezier in het werk behoudt. De medewerkers die niet kunnen blijven, kunnen wij helpen met loopbaanadvies. Je ziet: als arbeidsspecialist heeft WERKINC op vrijwel elk arbeidsvraagstuk een antwoord.