WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan

- Omdenken -

 

Advies & Training door WERKINC

In de huidige markt is het belangrijk om continu te ontwikkelen. Dat geldt voor bedrijven én voor medewerkers. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. WERKINC biedt daarom advies, coaching en trainingen aan bedrijven, medewerkers en werkzoekenden.

 

Diverse vormen van coaching en loopbaanadvies bij reorganisatie
Op het gebied van advies & ontwikkeling kun je denken aan coaching op de werkvloer, verandercoaching en bijvoorbeeld loopbaanadvies. Na een reorganisatie is het voor medewerkers soms lastig om te bepalen wat er van hen wordt verwacht. Door coaching en training op de werkvloer kan WERKINC duidelijkheid bieden en richting geven aan de organisatie en het personeel.

 

Verandercoaching om de groei bij te benen
Verandercoaching zet WERKINC bijvoorbeeld in wanneer een bedrijf hard is gegroeid. Er wordt meer structuur gewenst en dat vraagt een andere mindset. WERKINC helpt dit proces te begeleiden, zodat er plezier blijft in het werken en het bedrijf de groei kan bijbenen.

Ontwikkelen met WERKINC

-        Loopbaanadvies, coaching op de werkvloer

-        Verandercoaching voor medewerkers of teams

-        Sollicitatietraining, CV cursus, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

-        Workshops die praktisch toepasbaar zijn

-        Ook trainingen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

-        Altijd maatwerk!

 

Ik wil meer weten over ontwikkeling via WERKINC

Zeker van je zaak met trainingen van WERKINC

Solliciteren kan veel van je vergen. Wanneer je lange tijd hebt gewerkt en nu weer op zoek gaat naar een baan is er vaak veel veranderd. Wat zijn de eisen aan een CV? Hoe zorg je dat jouw brief opvalt tussen al die andere? En hoe presenteer jij je tijdens een sollicitatiegesprek? WERKINC helpt je graag met sollicitatietrainingen en CV-cursussen.

Talenten ontdekken met bewustwordingstrainingen

Ook geven we bewustwordingstrainingen om je te laten ontdekken waar jouw talenten liggen, zodat je kunt beoordelen in welke richting jouw nieuwe baan zou kunnen liggen. 

 

Trainingen bij afstand tot de arbeidsmarkt

WERKINC geeft ook trainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We begrijpen dat het spannend is om te solliciteren. Daarom begeleiden we je daarbij. We kijken wat jij de organisatie kunt bieden en hoe dat aansluit op de vacature. We gaan met het bedrijf in gesprek om de wensen van jou en van de organisatie op elkaar af te stemmen. En als je bent gestart met werken, houden we regelmatig contact om te kijken hoe het gaat. Ook dat is WERKINC.