WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

Wat als uw probleem de oplossing wordt?

- Omdenken -

Ik zoek personeel via WERKINC

Je bent op zoek naar een of meer nieuwe medewerkers en wilt dat het liefst uitbesteden. Je wilt graag gebruikmaken van een netwerk met waardevolle contacten en zoekt een organisatie die jou begrijpt en hart voor je zaak heeft. Je wilt de kosten echter wel onder controle houden.

WERKINC werkt voor MKB en gemeenten

Welkom bij WERKINC. Wij zijn gevestigd in Steenwijk (Overijssel) en bemiddelen veel voor mkb-bedrijven in Noord-Nederland die geen eigen HR-afdeling hebben. Ook werken we regelmatig voor gemeenten en andere publieke organisaties. In tegenstelling tot veel bureaus, doen wij dit op urenbasis!

 

Duidelijke dienstverlening met oog voor resultaat

Wij zetten onze 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling graag in om jou aan goed en gemotiveerd personeel te helpen. Wij brengen daarbij alleen de tijd in rekening die wij bezig zijn met de bemiddeling. Je betaalt dus voor onze dienstverlening, waarna je de kandidaat zelf in dienst kunt nemen.

Wat mag je van WERKINC verwachten?
 

-         Recruitment obv uren voor mkb, gemeenten en publieke organisaties

-         Mogelijkheid tot begeleiding van je personeel

-         Ook inclusieve arbeidsmarktbemiddeling

 

 

Contactgegevens achterlaten of rechtstreeks een vacature aanmelden  

 

 


 

 

Bemiddeling en begeleiding


WERKINC heeft inmiddels een groot netwerk van mkb-bedrijven, overheden en publieke organisaties. WERKINC is de arbeidsmarktspecialist die het verschil wil maken, zowel voor werkzoekenden als voor organisaties. Wij zetten ons met name in voor lange dienstverbanden, zodat werknemer en organisatie veel voor elkaar kunnen betekenen. Dáár halen wij voldoening en plezier uit.

 

Begeleiding met training en coaching

Naast de werving van nieuw personeel zijn wij sterk in begeleiding. Wij ondersteunen werkzoekenden bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen, CV-cursussen en bewustwordingstrainingen. Organisaties die te maken hebben met flinke groei kunnen wij begeleiden met verandercoaching op maat, waarmee we de processen in goede banen leiden om te kunnen blijven groeien.

 

Coaching op de werkvloer en loopbaanadvies

In tegengestelde situaties, zoals bij reorganisaties, bieden wij coaching op de werkvloer, zodat het achtergebleven personeel duidelijk krijgt wat er wordt verwacht en daarmee het plezier in het werk behoudt. De medewerkers die niet kunnen blijven, kunnen wij helpen met loopbaanadvies. Je ziet: als arbeidsspecialist heeft WERKINC op vrijwel elk arbeidsvraagstuk een antwoord.

 

Vertel mij meer over begeleiding