WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

SOMS HEB JE DROMEN DIE JE WAKKER HOUDEN….
TOTDAT JE ZE UITVOERT


- LOESJE -

Advies & Training door WERKINC

In de huidige markt is het belangrijk om continu te ontwikkelen. Dat geldt voor bedrijven én voor medewerkers. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. WERKINC biedt daarom advies, begeleiding en trainingen aan bedrijven, medewerkers en werkzoekenden.

 

Loopbaanadvies
Je bent op zoek naar werk of wilt een andere baan, maar je weet niet hoe je dat het beste aan kunt pakken. Werken doe je om er je brood mee te verdienen, maar ook om je talenten te gebruiken. Je wilt voldoening halen uit je werk. WERKINC helpt je graag om zo’n functie te vinden.

 

Wij kijken in welke organisatie jij goed past
Je mag van ons verwachten dat wij ons best voor je doen. Wanneer jij je aanmeldt, gaan wij samen op onderzoek uit bij welk type organisatie jouw talenten en wensen goed passen. Wij hebben een groot netwerk met prima contacten bij diverse werkgevers in met name Overijssel, Friesland en Flevoland om je ook na onze gesprekken verder te helpen

Ontwikkelen met WERKINC

- Loopbaanbegeleiding, praktisch advies en ondersteuning op de werkvloer
- Verandercoaching voor medewerkers of teams
- Sollicitatietraining, CV cursus, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
- Workshops die praktisch toepasbaar zijn
- Ook trainingen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
- Altijd maatwerk!

 

Ik wil meer weten over ontwikkelen met WERKINC

Zeker van je zaak met trainingen van WERKINC

Solliciteren kan veel van je vergen. Wanneer je lange tijd hebt gewerkt en nu weer op zoek gaat naar een baan is er vaak veel veranderd. Wat zijn de eisen aan een CV? Hoe zorg je dat jouw brief opvalt tussen al die andere? En hoe presenteer jij je tijdens een sollicitatiegesprek? WERKINC helpt je graag met sollicitatietrainingen en CV-cursussen. 

Talenten ontdekken met bewustwordingstrainingen
Ook geven we bewustwordingstrainingen om je te laten ontdekken waar jouw talenten liggen, zodat je kunt beoordelen in welke richting jouw nieuwe baan zou kunnen liggen. 

 

Trainingen bij afstand tot de arbeidsmarkt
WERKINC geeft ook trainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We begrijpen dat het spannend is om te solliciteren. Daarom begeleiden we je daarbij. We kijken wat jij de organisatie kunt bieden en hoe dat aansluit op de vacature. We gaan met het bedrijf in gesprek om de wensen van jou en van de organisatie op elkaar af te stemmen. En als je bent gestart met werken, houden we regelmatig contact om te kijken hoe het gaat. Ook dat is WERKINC.