WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

Participatie volgens WERKINC

 

Met 20 jaar ervaring op het gebied van arbeid mogen wij onszelf gerust een allround arbeidsspecialist noemen. Wij kunnen het recruiten of de werving & selectie op ons nemen. Dankzij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij veel bedrijven het besef ontstaan dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans verdienen. WERKINC draagt in belangrijke mate bij aan deze arbeidsparticipatie.

 

Arbeidsparticipatie met win-winsituatie
Wij bemiddelen met plezier tussen werkzoekende en organisatie, waarbij de wensen van beide partijen leidend zijn. WERKINC streeft naar een win-winsituatie voor allebei. Onze jarenlange kennis van Social Return on Investment (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) spelen natuurlijk een belangrijke rol bij arbeidsparticipatie.

 

Succesvolle werkervaringsplaatsen

Verder bieden wij werkervaringsplaatsen aan, zodat kandidaten recente werkervaring kunnen opdoen om hun CV te versterken. Dit blijkt succesvol, want de werkzoekenden die er in 2017 gebruik van maakten, zijn inmiddels allemaal betaald aan het werk bij werkgevers in de regio Overijssel, Friesland en Flevoland

WERKINC Participatie in een notendop:  

- Denken in kansen en mogelijkheden

- Begeleiding en bemiddeling bij arbeidsparticipatie

- Begeleiding d.m.v. sollicitatietraining, CV cursussen en bewustwordingstrainingen

- MVO en SROI zijn uitgangspunt bij participatie

- Maatwerk coaching op de werkvloer en loopbaanadvies

   

Neem contact met mij op

Ook inclusieve arbeidsbemiddeling

WERKINC is een bruggenbouwer. Wij vinden het geweldig wanneer we publieke organisaties, zoals gemeenten kunnen koppelen aan private bedrijven. Wij helpen gemeenten bovendien graag bij het bemiddelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Bemiddeling bij afstand tot de arbeidsmarkt

De term inclusieve arbeidsmarkt is ons op het lijf geschreven. Dankzij ons netwerk lukt het vaak om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan aan te bieden, waar zowel de werknemer als het bedrijf gelukkig mee zijn.

 

WERKINC ontzorgt met kennis en begeleiding 

Wij bemiddelen altijd met een kritische en realistische blik. De medewerker moet passen bij de wensen van het bedrijf en andersom. Wanneer de medewerker begeleiding nodig heeft, kan WERKINC die bieden. Wij ontzorgen je namelijk graag, zodat jij je tijd kunt steken in ondernemen.