WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

Wat als uw probleem de oplossing wordt?

- Omdenken -

Ik zoek personeel via WERKINC

Je bent op zoek naar één of meer nieuwe medewerkers en wilt dat het liefst uitbesteden. Je wilt graag gebruikmaken van een netwerk met waardevolle contacten en zoekt een organisatie die jou begrijpt en hart voor je zaak heeft. Je wilt de kosten echter wel onder controle houden.

 

WERKINC werkt voor MKB en gemeenten

Welkom bij WERKINC. Wij zijn gevestigd in Steenwijk (Overijssel) en recruiten voor mkb-bedrijven in Noord-Nederland die geen eigen HR-afdeling hebben. Ook werken we regelmatig voor gemeenten en andere publieke organisaties. In tegenstelling tot veel bureaus, doen wij dit op urenbasis!

 

Duidelijke dienstverlening met oog voor resultaat

Wij zetten onze 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling graag in om jou aan goed en gemotiveerd personeel te helpen. Wij brengen daarbij alleen de tijd in rekening die wij bezig zijn met de bemiddeling. Je betaalt dus voor onze dienstverlening, waarna je de kandidaat zelf in dienst kunt nemen.

Wat mag je van WERKINC verwachten?
 

- Recruitment obv uren voor mkb, gemeenten en publieke organisaties

- Mogelijkheid tot begeleiding van je personeel

- Ook inclusieve arbeidsmarktbemiddeling

 

 

 

Ik wil meer weten over recruitment per uur!  

 

 


 

 

Bemiddeling en begeleiding


Personeel werven via een groot netwerk
WERKINC is de arbeidsmarktspecialist die het verschil wil maken, zowel voor werkzoekenden als voor organisaties. Wij zetten ons met name in voor lange dienstverbanden, zodat werknemer en organisatie veel voor elkaar kunnen betekenen. Dáár halen wij voldoening en plezier uit. WERKINC heeft inmiddels een groot netwerk van mkb-bedrijven, overheden en publieke organisaties, die dit weten en wij graag ondersteunen bij hun zoektocht naar nieuwe medewerkers.

 

Personeelsbemiddeling in combinatie met begeleiding
Wij bemiddelen tussen werkzoekende en organisatie, waarbij de wensen van beide partijen leidend zijn.
Maar we bemiddelen altijd met een kritische en realistische blik. De medewerker moet passen bij de wensen van het bedrijf en andersom. Wanneer de medewerker begeleiding nodig heeft, kan WERKINC die bieden. Wij ontzorgen je namelijk graag, zodat jij je tijd kunt steken in ondernemen.

 

Bemiddeling bij afstand tot de arbeidsmarkt
WERKINC staat voor “Werk Inclusief” en de term inclusieve arbeidsmarkt is ons op het lijf geschreven. Dankzij ons netwerk lukt het vaak om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan aan te bieden, waar zowel de werknemer als het bedrijf gelukkig mee zijn. Onze jarenlange kennis van Social Return on Investment (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) spelen daar een belangrijke rol bij.

 

Ik wil meer weten over deze begeleiding