Skip to main content

Begeleiding en advies in een sterk veranderende arbeidsmarkt

Wij adviseren en begeleiden gemeenten en organisaties bij hun uitdagingen als het gaat om werk en de ontwikkeling van medewerkers. WERKINC heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de arbeidsmarkt en die zetten we graag in om jou verder te helpen. WERKINC daar werkt iedereen mee!

Op het gebied van verandering kun je denken aan de begeleiding van teams of medewerkers, maar wij richten ons ook op de procesmatige kant waarbij bijvoorbeeld meer structuur wordt gewenst, of verantwoordelijkheden anders dienen te worden ingericht. WERKINC helpt dit proces te begeleiden, zodat er plezier blijft in het werken en het team optimaal kan blijven functioneren.

Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak!

Contact

Ontwikkelen met WERKINC betekent oa:

  • Loopbaanbegeleiding, praktisch advies en ondersteuning op de werkvloer
  • Verandercoaching voor medewerkers of teams
  • Sollicitatietraining, CV cursus, gespreksvaardigheden, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
  • Workshops die praktisch toepasbaar zijn
  • Ook trainingen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Altijd maatwerk!

Ook training en begeleiding

WERKINC richt zich niet alleen op de organisatiekant van zaken. Wij begeleiden ook teams en individuele medewerkers, met name binnen het Sociaal Domein, bij hun werk. Dat kan gaan om een accountmanager die op een andere manier naar beschikbare vacatures moeten leren kijken, tot consulenten die worden getraind in het anders kijken naar werkzoekenden.

Door gerichte begeleiding en coaching ondersteunen we bij dit proces, want er zijn meer mogelijkheden om iemand te ondersteunen op de arbeidsmarkt. Dit alles vanuit de overtuiging dat als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Bij WERKINC zijn we ervan overtuigd dat ieder mens talenten heeft, maar dat het soms een uitdaging is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.