Skip to main content

Marjolein Thoma is eigenaar van WERKINC. Als ondernemer heeft zij een warm hart voor sociaal ondernemerschap en een inclusieve samenleving. Zij is zo’n 20 jaar actief geweest binnen de arbeidsbemiddeling zowel in de uitvoering, in staffuncties als op managementniveau.

Hier heeft zij ook kunnen ervaren hoe lastig het is om de ideale kandidaat voor een vacature te vinden en hoe belangrijk het is om te kijken naar de mogelijkheden die er verder zijn. Haar werkzaamheden ten behoeve van de SROI verplichtingen van haar toenmalige werkgever hebben de basis gelegd voor haar huidige bedrijf.

Sinds de oprichting van WERKINC in 2015 zet ze zich in om mensen de kansen op de arbeidsmarkt te laten zien. Dit vanuit de oprechte overtuiging dat ieder mens talenten heeft, maar het soms lastig is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Daarnaast is ze ook van mening dat het niet altijd gaat zoals we wensen, soms zijn meerdere kleine stapjes nodig voordat je de grote sprong kunt maken; ongeacht of dat als medewerker of als organisatie is.

Ze heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in organisatieontwikkeling (transformatie en integraal werken) en verandertrajecten bij met name gemeenten. Daarbij is ze breed inzetbaar en houdt ze van een uitdaging!

Meer weten? Bel of mail voor een afspraak!

Kernwaarden WERKINC:

  • Flexibel
  • Authentiek
  • Out of the box
  • Sociaal
  • Probleemoplossend
  • en met beide voetjes op de grond!

Marjolein staat bovendien bekend als een bruggenbouwer. Enthousiast, betrokken en met een goede dosis humor.