WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
contact@werkinc.nl
MIJN WERKINC

SOMS HEB JE DROMEN DIE JE WAKKER HOUDEN….
TOTDAT JE ZE UITVOERT
- LOESJE -

WERKINC is vanaf haar ontstaan actief waar de publieke en private markt samenkomen. Dat kan zijn door opdrachten die gegund worden of samenwerkingen die, vanuit visie of kansen in de markt, ontstaan tussen overheid en bedrijfsleven.

Voor tijdelijke opdrachten kunt u WERKINC inzetten. Projecten met een resultaatgerichte opdracht en strakke deadline zijn geen probleem. Met een bewezen trackrecord in projectmanagement, specifiek binnen publiek private projecten, is uw opdracht bij ons in goede handen.

Potentiële opdrachtgevers bevinden zich binnen de overheid, social enterprises en het bedrijfsleven.

Zo zijn wij in 2017 actief betrokken geweest bij het CV Cafe Steenwijkerland en bieden wij werkervaringsplaatsen aan voor kandidaten om recente werkervaring op te doen en daarmee hun CV te versterken. En met succes: de kandidaten die in 2017 hiervan gebruik hebben gemaakt, zijn inmiddels betaald aan het werk bij interessante werkgevers in de regio!

 

Gespecialiseerd in Social Return on Investment

Onze activiteiten met inclusieve arbeidsmarkt, Social Return on Investment of Participatie hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels jarenlange ervaring hebben op het snijvlak waar publiek en privaat samenkomen. Daardoor is WERKINC uw samenwerkingspartij voor deze specifieke richting.

Door arbeidsbemiddeling en werkgeversbenadering te combineren met Social Return on Investment (SROI), kunnen wij buigen over meer dan 12 jaar gerichte werkervaring en kennis die ons in gelegenheid stelt om opdrachtgevers gericht adviseren over de meest effectieve werkwijze.
Voor wat betreft SROI maakt WERKINC naast de traditionele invulling daarnaast vaak gebruik van diverse samenwerkingsmogelijkheden om SROI als innovator in te zetten. Zeker in een aantrekkende arbeidsmarkt vormen innovatie en creativiteit een steeds belangrijker component binnen SROI.

De kennis van Social Return On Investment strekt zich uit van beleidsontwikkeling en het formuleren van offerteteksten, tot arbeidsbemiddeling en organisatie van innovatieprojecten gericht op de ontwikkeling van social enterprises.

Daarbij heeft WERKINC:

-              Een duidelijke visie op SROI en de participatiewet;
-              Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke vraag;
-              Begeleiding en ondersteuning bij het oplossen van arbeidsmarktvragen;
-              Dit alles in combinatie met jarenlange ervaring binnen het vakgebied.

 Contactformulier