WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
MIJN WERKINC

SOMS HEB JE DROMEN DIE JE WAKKER HOUDEN….
TOTDAT JE ZE UITVOERT


- LOESJE -

Projecten van WERKINC

 

Met 20 jaar ervaring op het gebied van arbeid mogen wij onszelf gerust een allround arbeidsspecialist noemen. Wij kunnen het recruiten of de werving & selectie op ons nemen. Dankzij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij veel bedrijven het besef ontstaan dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans verdienen. WERKINC draagt in belangrijke mate bij aan deze arbeidsparticipatie.

 

Arbeidsparticipatie met win-winsituatie
Wij bemiddelen met plezier tussen werkzoekende en organisatie, waarbij de wensen van beide partijen leidend zijn. WERKINC streeft naar een win-winsituatie voor allebei. Onze jarenlange kennis van Social Return on Investment (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) spelen natuurlijk een belangrijke rol bij arbeidsparticipatie.

 

Succesvolle werkervaringsplaatsen

Verder bieden wij werkervaringsplaatsen aan, zodat kandidaten recente werkervaring kunnen opdoen om hun CV te versterken. Dit blijkt succesvol, want de werkzoekenden die er in 2017 gebruik van maakten, zijn inmiddels allemaal betaald aan het werk bij werkgevers in de regio Overijssel, Friesland en Flevoland

WERKINC Projecten in een notendop:  

- Werving & selectie en recruiting voor banen direct bij de werkgever

- Begeleiding en bemiddeling bij arbeidsparticipatie (MVO en SROI)

- Begeleiding d.m.v. sollicitatietraining, CV cursussen en bewustwordingstrainingen

- Verandercoaching voor sterk groeiende bedrijven en organisaties

- Maatwerk coaching op de werkvloer en loopbaanadvies bij reorganisaties

   

Neem contact met mij op

 

Bemiddeling en begeleiding

WERKINC heeft inmiddels een groot netwerk van mkb-bedrijven, overheden en publieke organisaties. WERKINC is de arbeidsmarktspecialist die het verschil wil maken, zowel voor werkzoekenden als voor organisaties. Wij zetten ons met name in voor lange dienstverbanden, zodat werknemer en organisatie veel voor elkaar kunnen betekenen. Dáár halen wij voldoening en plezier uit.

 

Begeleiding met training en coaching

Naast vacaturebemiddeling zijn wij sterk in begeleiding. Wij ondersteunen werkzoekenden bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen, CV-cursussen en bewustwordingstrainingen. Organisaties die te maken hebben met flinke groei kunnen wij begeleiden met verandercoaching op maat, waarmee we de processen in goede banen leiden om te kunnen blijven groeien.

 

Coaching op de werkvloer en loopbaanadvies

In tegengestelde situaties, zoals bij reorganisaties, bieden wij coaching op de werkvloer, zodat het achtergebleven personeel duidelijk krijgt wat er wordt verwacht en daarmee het plezier in het werk behoudt. De medewerkers die niet kunnen blijven, kunnen wij helpen met loopbaanadvies. Je ziet: als arbeidsspecialist heeft WERKINC op vrijwel elk arbeidsvraagstuk een antwoord.

 

Vertel mij meer over begeleiding