WERKINC: zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op wat hen bindt: WERK!
+31 521 345242
contact@werkinc.nl
MIJN WERKINC

SOMS HEB JE DROMEN DIE JE WAKKER HOUDEN….
TOTDAT JE ZE UITVOERT
- LOESJE -

WERKINC is vanaf haar ontstaan actief waar de publieke en private markt samenkomen. Dat kan zijn door opdrachten die gegund worden of samenwerkingen die, vanuit visie of kansen in de markt, ontstaan tussen overheid en bedrijfsleven.

Voor tijdelijke opdrachten kunt u WERKINC inzetten. Projecten met een resultaatgerichte opdracht en strakke deadline zijn geen probleem. Met een bewezen trackrecord in projectmanagement, specifiek binnen publiek private projecten, is uw opdracht bij ons in goede handen.

Potentiële opdrachtgevers bevinden zich binnen de overheid, social enterprises en het bedrijfsleven.

Zo zijn wij in 2017 actief betrokken geweest bij het CV Cafe Steenwijkerland en bieden wij werkervaringsplaatsen aan voor kandidaten om recente werkervaring op te doen en daarmee hun CV te versterken. En met succes: de kandidaten die in 2017 hiervan gebruik hebben gemaakt, zijn inmiddels betaald aan het werk bij interessante werkgevers in de regio!

 

Workshops en trainingen (ontstaan door combinatie van advies en arbeidsbemiddeling)

In een veranderende markt ontwikkelt WERKINC ook nieuwe vormen van dienstverlening. Sinds 2017 biedt zij workshops en trainingen aan die gericht zijn op het maximaliseren van de kansen op de arbeidsmarkt. Ook in een aantrekkende markt met dalende werkloosheid blijft het voor veel mensen moeilijk om duurzaam aan het werk te komen.

De dienstverlening van WERKINC onderscheidt zich op een aantal essentiële punten van haar concurrenten.

1.   Snel schakelen vormt de basis

Naast een vast kernteam, werken wij nauw samen met een groep flexibel inzetbare professionals. Hierdoor zijn wij in staat om snel de juiste medewerkers aan uw organisatie te koppelen en van daaruit verder samen op te trekken binnen de opdracht.

2.   Nauwe samenwerking met alle betrokkenen

WERKINC komt niet binnen om haar skills te tonen, maar werkt gedurende het hele traject nauw samen met betrokken medewerkers, waarbij regelmatig wordt afgestemd.

3.   Kennisoverdracht als uitgangspunt

Wij hebben een passantenrol. Dat wil zeggen dat wij onze kennis overdragen zodat medewerkers uiteindelijk zonder ons verder kunnen. WERKINC blijft graag nauw betrokken bij de ontwikkeling en verdere uitrol, maar de uitvoering zal uiteindelijk door medewerkers zelf worden uitgevoerd.

4.   Kennis van de doelgroep

Een steeds groter deel van werkzoekenden hebben een allochtone achtergrond. WERKINC heeft hier ervaring mee en werkt daarbij nauw samen met ervaringsdeskundigen en professionals die bekend zijn met de cultuur en taal.

5.   Maatwerkdienstverlening

Door een aantal basisactiviteiten aan te bieden, die flexibel ingezet kunnen worden, is het altijd mogelijk om het arrangement aan te bieden dat maximaal aansluit bij uw wensen en behoeften.

6.   Betaalbaar

Met teruglopende budgetten moeten steeds complexere activiteiten worden uitgevoerd. Door de keuzes die WERKINC heeft gemaakt ten aanzien van haar samenwerkingsvormen en verschillende standaardactiviteiten, kunnen wij onze dienstverlening betaalbaar houden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op  of klik op onderstaande button voor ons contactformulier.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Ik wil meer weten over de trainingen en workshops